Audioslave - Revelations

Karma kadrodan oluşan gruplar sınıfına giren Audioslave, ‘’Out Of Exile’’den fazla arayı açmadan bize yeni albümü müjdeledi ve bir müddet sonra da sundu. Grunge her ne kadar fazla dinlemediğim, daha ziyade kendimi fazla içinde bulmadığım bir tarz olsa da; Pearl Jam gibi, Audioslave gibi, Soundgarden gibi grupları çok severim. Özellikle Chris Cornell ağabeyimizin ve Eddie Vedder ağabeyimizin sesi gerçekten bana haz verir. Aslında iki grubun müziğini birbirine yakın bulurum. Audislave’in Amerika listelerindeki yükselişine zaman zaman tanık olmuş biri olarak; gelecek vadeden gruplardan biri oldukları yolunda şüphem yok. ‘’Like A Stone’’, ‘’Be Yourself ‘’ , ‘’Out Of Exile’’ Audioslave külliyatının damar şarkıları arasında yer alır. Bu nedenle, her ne kadar ‘’Revelations’’da aynı tadı bulamasam da, iyi bir albüm olduğu konusunda şüphem yok. Audioslave’den elime ulaşan bir albümün samimiyet ve özverisi konusunda asla tereddütlü olmam. Bu nedenle son zamanların yegâne gruplarından Audioslave’in, yegâne bir albümüdür ‘’Revelations’’.

12 Audioslave şarkısının yer aldığı ‘’Revelations’’da; albüm, ismini taşıyan şarkı ile başlıyor. Gayet sert bir grunge albümü ‘’Revelations’’. ‘’One And The Same’’, ‘’Revelations’’, ‘’Until The Wall’’, ‘’Shape Of Things To Come’’, ‘’Wide Awake’’ bu albümde en hoşuma giden şarkılar. Soundgarden’a özlem duyanlara da önerebileceğim bir albüm ''Revelations''. Chris Cornell ve ekibi gelecekte çok önemli işlere imza atacaklar, bunun göstergesi de ''Revelations''. 

Serkan BEYDE
Rockazete.com 2006

Serkan Beyde

I am a YouTube expert and social media manager and have 5 years of comprehensive experience in video editing, social media management, and digital content creation.

READ MORE

No comments: